Jump to content

Žalba Visokom upravnom sudu RH


Bleki6

Preporučene objave

Nakon dobivenog rješenja o legalizaciji, zbog upisa u katastar nisam bio zadovoljan sa geodetskim elaboratom za upis u isti jer mi je tlocrt kuće veći od građevinske snimke napravljene kao obvezni prilog u postupku legalizacije za 2 m2 a ukupna površina katastarske čestice umanjena za 1 m2. Podnio sam tužbu Upravnom sudu u Osijeku koji mi je odbio tužbeni zahtjev za poništenje rješenja Državne geodetske uprave i kao pravni lijek naveo žalbu Visokom upravnom sudu u roku 15 dana. Što raditi ? Ima li neko takvog iskustva ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moje nezadovoljstvo je što primjećujem da oni koji pokreću legalizaciju bivaju kažnjeni kao ja kome su oduzeli 1m2 a oni koji nisu legalizirali ostaju sa postojećim česticama koje mogu isto biti krive. Napominjem da sam za dogradnju kuće imao urednu građevinsku dozvolu ali kod gradnje je produžena kuća za 1,33 m što uz širinu kuće od 7,42 je cca 10 m2. Želio sam da mojih četvero djece kad se budu dijelila nemaju problema. Zar nije nelogično da država prihvaća i brani stanje po kome sam je oštetio jer sam platio manje doprinose nego što je geodetskom snimkom navedeno ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 7 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija