Jump to content

Par pitanja vezanih uz račune za internet zaradu


hodor

Preporučene objave

Planiram otvoriti paušalni obrt za jednu web stranicu na kojoj korisnici diljem svijeta mogu plaćati fiksnu mjesečnu pretplatu za pristup određenim sadržajima. Koristio bih jedan payment gateway koji bi vršio naplatu, te mi uplaćivao novac na poslovni žiro račun (uz određeno kašnjenje) ili PayPal račun (samo za PayPal uplate).

 

 

1. Ja bih račune učinio dostupnim svojim pretplatnicima na samoj web stranici, na zahtjev, dakle podaci računa bi se generirali i prikazivali unutar web stranice. Da li je to dovoljno ili moram račune spremati u nekom formatu tipa PDF?

 

 

2. Da li račune moram slati ili dati na uvid Poreznoj?

 

 

3. Kada izdajem račun? U trenutku kada novac sjeda na moj bankovni račun ili u trenutku kada me payment gateway obavijesti da je korisnik naplaćen?

 

 

4. Vezano uz uplate na moj PayPal račun, da li postoji neki vremenski rok unutar kojeg moram prihode prebacivati na poslovni bankovni račun? Ja bih to činio jednom mjesečno (posto je naknada za transakciju 30kn); dakle, prvog u mjesecu bih s PayPal-a prebacio sve mjesečne pretplate koje su mi uplaćene prethodnog mjeseca.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija