Jump to content

Meduvlasnicki ugovori u suvlasnickoj zajednici

omis25

Preporučene objave

Poštovanje imampitanje uvezi međuvlasnički ugovora. Trenutno sam izgubio parnicu pa bi želioda šta stručnjaci misle ili osobe sa iskustvom.

Situacije jeovako bivši suvlasnici su napravili ugovor od korištenju dvorišta tu su stavili dimenzije i skica na tom ugovorupiše trajno korištenje osobe A i na istom ugovoru piše za jedne grilje da jestan osobe A stekao pravo na te grilje i vrijedi za sve buduće vlasnike biliosobe A i Osobe B. Taj ugovor nije ovjeren napisan je 80tih godina

Sada osobe A iosobe B nema sada su novi suvlasnici. Novi suvlasnik koji je kupio suvlasničkvo dio od osobe A je napravio objekti tako da mi više nemoremo prolazit tu, mi smo tužili da se trebao novi ugovornapravit jer smo svi novi vlasnici sud je stao na stranu tuženika i rečeno je upresudu da je taj ugovor dioba i da je taj suvlasnik isklučivo vlasnik tog dvorištai da on more gradit šta god želi na taj dio. U presudi kao da mi nepostojimo svedokaze koji mi imamo ništa nisu napisani i spojila je riječi kao da mi lažemo najviše piše od tuženiku. Ne razumljem kako ta osoba moreimat isklučivo vlasništvo za taj dio a za ostalo smo u suvlasničko zajednici navlasničkom listu piše zgrada napravljena na društveno zemljištvu 1/2 a najgore taj suvlasnik dio u stvarnosti zgrade je samo15% ali sada je uspio da zauzme 50%.

Ova parnica jeskupo koštalo a na kraju ništa se nije dobilo nemam šta mogu izgubit sažaljenjem sada izgleda da taj suvlasnik prema presudi more napravit novu kućubez da me pita. Isto mogao bi sada ja kada vidim praznu zemlju potražit koje vlasnik napravit ugovor od korištenju i gradit i postat vlasnik te zemlje.

Želio bih savjetaod stučnih osoba da li je ovo logično ili ne.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija