Jump to content

uvid u tekuce racune centra za socijalnu skrb

ALEN068

Preporučene objave

Postovani,

Prilikom podnosenja zahtijeva za zajamcenu minimalnu naknadu kod centra za socijalnu skrb izmedju ostale dokumentacije trazi se i promet aktivnih racuna u zadnja tri mjeseca.Buduci da sam dugotrajno nezaposlen,redovito prijavljen na zavodu za zaposljavanje,ispunjavam sve uvjete za dobivanje zajamcene minimalne naknade,osim eto sto imam nekakav(neveliki)iznos na racunu otvoren u jednoj banci.

E sad zanimalo bi me,ako bi se taj iznos podignuo,zatvorio racun u banci, dali sluzbenik u socijalnom i dalji vidi da ja imam racun otvoren kod doticne banke ili ne?

Unaprijed hvala

Dijeli na drugim stranicama

Uvjet za dobivanje zajamcene minimalne naknade između ostalog je i "promet u zadnja tri mjeseca aktivnih racuna" bar mi je tako navedeno na njihovom obrascu.E sad znam da oni u kompjuteru imaju nazive banaka kod kojih je aktivan racun,a ja moram donijeti iz banke promet(transakcije) u zadnja tri mjeseca.Jedino mi nije jasno dali ce trenutno kad zatvorim racun nestati i njima u kompjuteru ili ce ipak vidjeti te promet treba donijeti bez obzira na zatvaranje...

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija