Jump to content

Molim pomoć oko izjave o laznoj nezgodi!


Tajasnstveni

Preporučene objave

Bok , molio bi vas za jednu pravnu pomoć ,mjesece sam vozio kolegu s posla na posao! Nikad nije bilo problema , dok jedan dan iz cista mira me nazvao poslodavac u 20 h navecer /a to se kao desilo u 14h) da kako je moj kolega slomio cetiri nozna palca kad sam ja naglo zakocio! Stvarno čovjek je kulturno i normalno izasao van iz auta kad sam stao i rekao vidimo se sutra ! Sad tuzi mog sefa za pretrpljenu dusevnu bol bla bla, dal možda može kako i mene sudski goniti? a stvarno je bilo sve ok taj dan.nemamo svjedoka u autu smo bili ja i on samo, ne postoji policijsko izvjesce jer nesrece nije ni bilo ! na njegovom kartonu kod doktora pise da je dosao u 21h u bolnicu na pregled ! Okolo u firmi je lagao da sam kupio dozvolu i slične laži, dal ima možda i pravne osnove da ga tuzim za klevetu? Hvala u naprijed :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

slomio cetiri nozna palca

 

otkud mu 4 nozna palca?

 

o mogucnosti da se uopce uslijed naglog kocenja slomi nozni palac ce zasigurno ponesto reci sudskomedicinski vjestak, a ti naglo koceci (zbog takve prometne situacije) nisi prekrsio niti jednu odredbu zospc-a, naprotiv od vozaca se naglo kocenje i ocekuje i duzan ga je poduzeti kada je to potrebno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija