Jump to content

plaća-ovrha-mirovina


kbszeljko

Preporučene objave

U šestome mjesecu 2016 g. izašla-otplaćena mi je ovrha od Dinersa.

Budući sam imao cijeli niz u redu čekanja, moja šefica računovodstva-ne znam po kojem propisu mi nije nastavila oduzimati prvu ovrhu po redu u redu čekanja, nego mi je isplaćivala i dalje na blokirani račun.

Sa 01.01.2017 odlazim u mirovinu gdje mi se nastavlja oduzimati na blokirani račun.

Osobno znam iz usmenog i pismenog kontakta sa njime u 2015. godindi, kada sam pokušao jednim kreditom, isplatiti sve ovrhe u redu čekanja, da dinersu nije dosta to što sam mu uplatio tih petnaestak godina po jednu trečinu plaće što sam otplaćivao, ali se ne javljaju, pa me zanima kakva su njihova prava za dalje, a kakva su moja prava i dužnosti prema njima.

To pitam zato što mi je namjera otići u osobni bankrot, pa neznam moram li i njih prijaviti, kao ovršitelje ili samo ove druge koji su bili u redu čekanja i moram li ih uopće prijaviti, budući se oni godinama ne javljaju i ne traže od mene ništa, osim jednih koji su kupili moj dug.

Koga ja uopće moram prijaviti u osobnom bankrotu i što ako nekoga zaboravim, pa se javi sa svojim zahtjevom kada prođe kazneni period osobnog bankrota, ako to doživim?

Lijepo molim pravne savjetnike da mi pomognu otići u osobni bankrot što bezbolnije, pa možda bar zadnjih par godina prije smrti dočekam ne blokiran i ne opterečen.

 

Željko

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija