Jump to content

Uvid u dokumentaciju natječaja - opunomoćenik


prodo

Preporučene objave

Zbog izgledne fizičke nemogućnosti prisustvovanja uvidu u dokumentaciju koja se odnosi na javni natječaj u državnoj službi, zanima me imam li pravo, u smislu dolje navedenih odredbi, dati punomoć drugoj fizičkoj, poslovno sposobnoj osobi za uvid u dokumentaciju natječaja (što se obavlja nakon donošenja rješenja pa pretpostavljam da se tada primjenjuje zup, odnosno to postaje upravna stvar)?

 

Ako je odgovor na gornje pitanje da, zanima me može li uvid u moju psihološku procjenu biti uključen u tu punomoć, odnosno ima li u tom slučaju opunomoćenik pravo uvida i u moju psihološku procjenu?

 

I zaključno, može li mi netko napisati ukratko tekst kako bi trebala izgledati ta punomoć? Je li dovoljno napisati "Ja x, ovlašćujem y da u moje ime poduzima sve radnje opisane u članku 24. uredbe...", "Mjesto, datum, potpis i ovjera od javnog bilježnika"?

 

Propisi:

Uredba o raspisivanju i provedbi javnog natječaja i internog oglasa u državnoj službi

https://uprava.gov.hr/UserDocsImages/Dr%C5%BEavna%20slu%C5%BEba/2012/250512Uredba%20o%20raspisivanju%20i%20provedbi%20javnog%20natje%C4%8Daja%20i%20internog%20oglasa%20u%20dr%C5%BEavnoj%20slu%C5%BEbi%20PRO%C4%8CI%C5%A0%C4%86ENI%20TEKST.pdf

Članak 1. stavak 2

Članak 24.

 

Članak 36. ZUP-a

https://www.zakon.hr/z/65/Zakon-o-op%C4%87em-upravnom-postupku

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija