Jump to content

Nasljedstvo


Damir1105

Preporučene objave

Poštovani molim vas da me uputite u sljedece...Naime jedini sam nasljednik iza pokojnog oca koji je umro.Nikad nismo zivjeli skupa niti je on za mene ikad placao alimentaciju.Bio je socijalni slucaj nije imao nekretnina mi pokretnina niceg.Ja se planiram odreci svega ako uopce i bude ostavinske rasprave jer znam da je imao podosta dugova. Moje pitanje je sljedece...Kako radim u drzavnoj sluzbi nakon njegove smrti imam pravo na jednokratnu pomoc ako istu primim da li me netko moze teretiti da sam vec primio nesto od oca i da li tim cinom uplate te pomoci me kasnije mogu teretiti za preuzimanje duga. Hvala unaprijed na pomoci...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kako radim u drzavnoj sluzbi nakon njegove smrti imam pravo na jednokratnu pomoc ako istu primim da li me netko moze teretiti da sam vec primio nesto od oca i da li tim cinom uplate te pomoci me kasnije mogu teretiti za preuzimanje duga.
to uopće nije imovina umrlog niti ste takvu imovinu stekli nasljeđivanjem,več jednostavno vaše pravo na jednokratnu pomoč.
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija