Jump to content

Prvi korak u ovršnom prijedlogu?


zagorka

Preporučene objave

Kako naplatiti neisplaćene plaće..

Isplatne liste ne želi izdati...obećanje je usmeno,kad će biti novaca..uplate su se vršile preko tekućeg...doprinosi su plaćeni..

molim vas prvi korak mi bi bio koji?radi se o cca15000kn kojwe ne mislim prepustiti bahatom poslodavcu..možda preporuka kojeg dobrog odvjetnika,pretpostavljam ne javno ,nego na pp

hvala unaprijed...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma, kakav odvjetnik. Sve to možeš i sama uraditi. Lijepo nađi nekog prijatelja koji će ti napisati tužbu radi isplate. Priloži tužbi svoj ugovor o radu. Pretpostavljam da ste u ugovoru o radu naznačili broj tekućeg računa na kojem će ti se isplaćivati plaća. Dakle, priloži promet po tom računu iz kojeg će biti razvidno da ti plaća nije uplaćivana i nadaj se najboljem. Na ročištu će tvoj poslodavac vjerojatno reći da ti je platio, a te uplate mora nečim potkrijepiti. A kako dokaza nema.... Mislim da će to sve jako duuugooo trajati. Ako uzmeš odvjetnika, biti će jako skuuupoo. Dakle, probaj prvo sama, dobro se raspitaj i ako zapne, onda plati budloga da te zastupa.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jesam,jer sam ga direktno tražila da mi da obračunske liste i rekao je da ih nemogu dobit...načekala sam se na toj Inspekciji i podnijela prijavu za neisplačene plaće i neizdavanje obračuna istih..

Toliko me taj čovjek živcira sa svojom nadmenošću i glumom velikog gazde, da bi zadnju kunu dala da se malo prizemlji...

Nisam znala da je kazna tolika... :-D

Sad mi je proradilo ono zagorske krvi tipa;

se bum vas tužil...hvala ljudovi kaj ste se potrudili odogvoriti

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija