Jump to content

maltretiranje uz pomoć policijskih veza...


anonimno

Preporučene objave

Molim nekoga da mi odgovori na pitanje. Imam problema s jednom gospođom koja me iz privatnih razloga maltretira (pozivi, sms-ovi). Ima prijatelja u policiji (znam mu ime i prezime) koji joj je uz pomoć svojih veza otkrio moje podatke i da bi stvar bila gora podatke mojih roditelja koje je dotična gospođa nazivala i maltretirala. Sada mi prijeti i svojom rodbinom koji su registrirani kriminalci. Zanima me dal su moji osobni podaci pa i slika s osobne iskaznice moja privatnost i dal se tome može stati na kraj? Posebno me vrijeđa što gospođa i dotični policajac "mašu" s mojim podacima i slikom a nitko im ništa ne može. Niti ne kriju da su to napravili nego se time hvale. Imam li ja kao građanka Hrvatske ikakvo pravo na zaštitu privatnosti? Ima li ikakvog smisla uopće išta poduzimati i što mogu postići?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

jest to je pravno gledano zlouporaba položaja ali nema smisla išta poduzimat nema dokaza odakle joj podaci veza u policiji je njezina, a veza policajca je vjerojatno netko na sudu

shvati da u našoj državi nema prava ni pravde za svakoga, nisu svi jedenaki a na**bu najpošteniji, pomiri se s time i "sve će biti ok"

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija