Jump to content

prometna tto PLZ


anonimno

Preporučene objave

izrečena mi je nepravomoćna presuda za nanošenje tto zbog prekomjerne brzine što nije istina, sudac tvrdi da vjeruje vještaku, koji nije uzeo u obzir sve činjenice, a imam prigovor i na policijski zapisnik sve su potvrdili svjedoci koji su se vozili sa mnom čak i oštećeni je svjedočio da nisam vozio preko ograničenja, ima li veze što nije bio vezan- nacikla mu je kost na podlaktici , udario sam jer je bio komad palete na cesti po kojem sam poklizao, vještak tvrdi da to nije utjecalo ima tu još a SUDIJA jer to nemože biti sudac vjeruje njemu ,još me dva puta zvao da priznam slučaj jer navodno neću moć dokazat drugačije. što mi je raditi (kako npisat žalbu)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Brzina se bez problema može izračunati na temelju podataka iz očevida i temeljem stručno prometnog vještačenja, tako da pročitavši ovo, mogu ti reći samo jedno - nemaš šanse. I nemoj lupati po sucu, on je dobio stručno prometno vještačenje po kojem radi i on ti ništa nije kriv. Smiri živce i suoči se s tim što se dogodilo.

 

Ovo što nije suvozač bio vezan može predstavljati osnovu za neku podijeljenu odgovornost, al u građanskopravnom postupku, ne ovdje u kaznenom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

tvrdi da podboj palete pod auto , rosa... ne utječe na trag kočenja

 

pa podboj palete stvarno ne utjece na trag kocenja, a ako nesto malo utjece moze ga samo skratiti pa ako se uzima u obzir, ide tebi na stetu.

 

ovo sto taj povrijedjeni nije bio vezan bi ti mogla biti olakotna okolnost i u kaznenom postupku

 

a sto ti predlazu? uvjet? novcanu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

uvjetna, podigla mi je prednji kraj pa su gume ostavile trag ali nije bila jednaka sila trenja na cestu, još je pitanje kako se paleta našla na cesti, po meni bi trebalo tražiti i uzrok i izvor nezgode, a i komentar o svrsi kaznenog prijedloga je kontra produktivan jer da momka nisam odveo na hitnu nebi bilo ni uviđaja, prijatelj mi je i sutra dan bi rekao da je pao ili nešto, idući put nedaj bože ako se dogodi ću stvarno okljevati sa hitnom, a udario je i glavom moglo je biti nešto gore. a stvarno nisam vozio ni blizu što je izračunao vještak.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

idući put nedaj bože ako se dogodi ću stvarno okljevati sa hitnom

 

u tom slucaju ces pored izazivanja pn biti utuzen i za ostavljanje tto osobe bez pomoci.

 

ne ponasaj se nezrelo, izazvao si prometnu nesrecu sa tesko ozljedjenom osobom i trebas odgovarati za nju, a po prijedlogu sankcije (mjera upozorenja) je vidljivo da ti je puno toga olakotnog uzeto u obzir.

 

podbijena paleta, ako su gume ostavljale trag nije podigla prednji kraj auta, a sve i da je, onu silu kocenja koju ne ostvaruju prednji kotaci u takvom slucaju bi na sebe preuzeli i ostvarili zadnji jer bi se na njima opterecenje povecalo - vjestak je apsolutno u pravu, podbijena paleta nema utjecaja na trag kocenja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija