Jump to content

tjelesna ozljeda..


anonimno

Preporučene objave

ovako, na cesti me manijak udario u nos i pobjegao. nisam mu ništa napravio niti rekao, odmah asm slučaj prijavio na policiji, uzeli su mi podatke, napravili alkotest (0,00) i onda sam otišao na hitnu gdje sam dobio 2 šava. e sad, doktor mi nije znao reči jel je to ozljeda za prekršajnu ili kaznenu prijavu, pa me zanima što će na kraju ispasti od toga. također me zanima u vezi odštete, ako ništa drugo imam troškove liječenja...

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

tko će mi to nadoknaditi?

 

mozes tuziti tog koji te je udario sa neizvjesnim ishodom, uz jos neizvjesnije troskove i uz izvjesno visegodisnje sudovanje.

 

ako si nezaposlen ne znaci da nisi i zdravstveno neosiguran pa je pitanje trebas li sto placati doktorima i osim toga, imas dva sava, nema tu puno doktora, skine ti savove za par dana i gotovo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Čini mi se da na dvije strane postavlja se pitanje o istom događaju.

 

Dodati ću još samo oko nadoknade štete i tjelesnih ozljeda. Iako su dva šava, mogu biti i teška tjelesna ozljeda, ako ostaju trajne posljedice koje vidljivo narušavaju vaš vanjski izgled lica (rijetki slučajevi).

Za nadoknadu štete najbolje angažirajte odvjetnika koji će proučiti materiji i vidjeti koliko bi mogli dobiti, no postoji mogućnost da vam sam odvjetnik ponudi određenu novčanu svotu kao odštetu i on nadalje sam vodi predmet, a koliko će on izvuči to ga ne morate ni pitati. Znači u tom slučaju izbjegavate natezanje po sudu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija