Jump to content

Bilo jednom u splitu...


kroki

Preporučene objave

Poštovana nacijo...

 

bla,bla,bla...

 

I tako gdja smranader...smradaner... Sanader (!), nadje pola milijuna kunića na tarmacu parkplaca a legija medijskih glancera uprtila se zabašuriti kauzalni nexus činjeničnog i čl. 134 ZV-a.

 

Eto, ne ću više (i niže) da budem gad (ko što kaže jedna moderatorka crpeći svoj stav o meni i mom karakteru od ljudi čiji bi se mentalni, moralni, a bome i intelektualni integritet mogao nazvati u najmanju ruku upitnim) nego samo molim za komentar.

 

Vaš K.

 

:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

 

http://www.shm.dustfungo.com/sh4/audio/music/SH4-OutsideRoom302.mp3

(ako link ne radi onda je bandwith valjda prekoračen pa kad proradi proradi...)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sto kazati, gdja Tonina je heroj, a ne zlocinac! Inace opravdanje kako je uz kavicu planirala zvati policiju je zaista odlican. Hmm, ####s joint, dodje policija, a ti kazes da si ga nasao na podu, pa povukao dim da se uvjeris je li u pitanju zabranjena opojna tvar, te dok si analizirao, usput si planirao pozvati policiju i izvijestiti ih o nadjenome. Kako nisi bio siuguran koja je droga u pitanju, dao si dim i prijatelju, jer, ipak, zelis policiji reci tocno o cemu se radi. Sto kazete, moze li ovo proci?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Djubre jedno. (ja sam nasao mobitel-skupi model i kad mi se balavac pojavio-ljut?? rekao sam mu da mi se moze bar zahvalit a ne tako se postavit prema meni i onda sam mu trazio nagradu i dobio 200 kuna. Nisam bio sam nego u drustvu jedne meni drage osobe i oboje smo zakljucili da smo znali o kojem se ljigavcu radi i kako ce se ponasat prema nama bacili bi mobitel na otpad.)

Ne samo da je lopina negi i lazljivica.

Mogli su je zateci i u salonu auta kako razmislja o vracanju novaca. :thumbsdown: :rigoleto:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Od jednog obaveznog izbornog na 3-oj on je dao tri, a na 4-oj od 3 obavezna dao je pet. Išao bi on i dalje ali slučajno je diplomirao kako on kaže.

 

Btw, prvu parnicu (optužni prijedlog 224 KZ, 3.000,00 DEM) dobio je na 2oj godini faksa.

 

Kunem se da je sve to istina a sad si vi mislite s kojim topom imate posla. Siguran sam da će se javiti.

 

Ali ako mu baš hoćete parirati slab je sa suprotnim spolom.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne poznajem ja njega baš tako dobro, znam ga sa suda i znam da je prvu godinu pao radi cure a i prvi posao je izgubio zbog cure samo što on to nikad neće priznati. Vidite i sami da nema takta, blago rečeno. Neću više da me ne prepozna a mislim i da nije lijepo da na ovaj način govorimo o nekome tko nije prisutan.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

:baba:

Ne samo da nema takta nego ima i negativisticki stav prema okolini,prema svema, doduse nije bas prema svemu evo ja i on komuniciramo normalno a i sa ostalim diskutantima(ne znam mozda grijesim jer ne znam ga dugo i ne dolazim dugo na ovaj forum) ali je ljut na anomalije u ovom drustvu. ja npr se ne mogu (citaj ne smijem) nervirati jer mi skodi zdravlju- evo bas sutra idem kod doktora. :baba: :baba:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija