Preimenovanje optužnice pred sam kraj postupka
-
Slične teme
-
objavio MirtaSunce
Postovani,
Prije 2 dana svadja s muzem je eskalirala toliko da je prijetio da ce me ubiti, kad sam rekla samo neka da, okrenuo je pricu da ce sebe. Zvala sam policiju te su ga odvezli u Vrapce.
Nisam vise sigurna jesam policiji rekla da je i meni prijetio. Bilo je puno takvih prijetnji tijekom godina, ali nikad nisam prijavljivala.
Sutradan je dr rekla da ce ostati na lijecenju, ali zadrzali su ga samo na trijeznjenju.
Posto znam da u kuci imamo neko oruzje, koje nije legalno, mogu li ga za to prijaviti i hocu li ja imati posljedice posto sam znala za to (dosad se nisam bojala da bi nesto ucinio iako je vec prijetio)? Je li uopce moguce dokazati da je to njegovo, a ne moje (osoba kojoj je to cuvao je pokojna)?
-
objavio Extreme3003
Nakon usvojene obnove postupka u novoj presudi pise da se prethodna presuda djelomicno stavlja izvan snage, zbog izmjenjenog optuznog akta-dodana je namjera za dva djela (cl.124.st.1 i cl.129.st.2 ). Također, pise da novi dokazi nisu prikladni da prouzroce oslobođenje okrivljenika ili osudu po blazem zakonu.
Molim vas, ako mi netko moze pojasniti sto znaci(u kojem smislu) to da se u ponovljenom postupku, u novoj presudi, prethodna presuda djelomicno stavlja izvan snage?
-
objavio Marcelavis
Molim da mi netko odgovori...
Suprug mi je u istraznom zbog prijetnji.Bila sam na saslusanju kao ostecenica(bio je i on prisutan doveden iz istraznog )...!U sudnici je bila sudkinja..drzavna odvjetnica i njegov odvjetnik...nakon saslusanja nakon tjedan dana drzavna odvjetnica mi je poslala dopis da su podigli optuznicu protiv.××××× zbog kd prijetna!I da je zatrazila produzenje istraznog!
Sto to sada znaci? Uskoro mu prolazi 30 dana sto je dobio odmah pri uhicenju? Dali ce mu produziti istrazni?
-
-
Temu posjetio 0 korisnika
No registered users viewing this page.
-
Online korisnici
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
If you have an account Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.