Jump to content

Molba za pomilovanje! POMOĆ!!??


anonimno

Preporučene objave

To se dogodilo 1996.godine. Imao sam tada 23 godine. Bio sam ovisnik o heroinu. Kod mene je nađeno nekoliko grama heroina i oružje ( 4 god. sam proveo kao branitelj na 1. crti bojišnice). Od 1997 do 2000. zivio sam u vjerskoj zajednici za liječenje od ovisnosti. Nakon toga se zaposljavam, zavrsavam dvije srednje skole,... Danas sam ozenjen i otac jednogodisnjeg djeteta. Imam vlastiti obrt. Prije godinu dana izrecena mi je pravomocna presuda (6 mjeseci zatvora), od cega mi se odbija 1 i pol mjesec proveden u pritvoru 1996.g. Pisao sam Zahtjev za izvanredno ublažavanje kazne (Upućen nadležnom županijskom sudu) i Molbu za pomilovanje. Iz oba izvora dobio sam negativan odgovor.

Odgodio sam izvršavanje kazne zatvora do navršenja godine dana života djeteta. Za mjesec i pol moram ići u zatvor.

Pitanje: Novu molbu za pomilovanje mogu pisati u studenom (nakon isteka 6.mj.od odgovora), a već u prosincu moram ići na izvršavanje kazne. MOGU LI IKAKO ODGODITI IZVRŠAVANJE KAZNE ZATVORA KAKO BIH PONOVO STIGAO DOČEKATI ODGOVOR MOLBE ZA POMILOVANJE?

MOGU LI ODGODITI IZVRŠAVANJE KAZNE S OBZIROM NA ZDRAVSTVENO STANJE (dijagnosticiran PTSP)?

Unaprijed se zahvaljujem na pomoći

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možete pokušati tražiti bolničko liječenje koje u slučaju ptsp-a traje mislim oko 2 mjeseca, dakle, odgoda. Mislim da bi trebali razgovarati sa svojim psihijatrom!! U međuvremenu sve ostalo jr sa vašom dijagnozom, pogotovo ako je došlo do pogoršanja simptoma zbog npr. stressa od zatvora, nećete ići u zatvor barem neko vrijeme, dakle, dovoljno da poduzmete konkretnije i dugotrajnije pravne korake! Puno sreće, osobno, sumnjam da ćete ić u zatvor, ima puno načina odgađanja! Još jedamput , puno sreće!!!!! :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija