Jump to content

Javni natječaj za financiranje projekata udruga


Amateri

Preporučene objave

Objavljen je Javni natječaj za sufinanciranje projekata udruga koji u samom sadržaju pokazuje da je namještanje kome će se dati sredstva, jer je nemoguće ispuniti uvjete Natječaja.  Naime Natječaj završava krajem siječnja o.g. kada kreće evaluacija projekta, a ministar objavljuje Odluku o financiranju tj. izboru projekata, po evaluaciji što znači da prije polovice veljače ne može objaviti Odluku. Po objavljenoj Odluci je rok do 30 dana za potpisivanje ugovora i u Ugovoru se određuje početak projekta (po dodatnom pojašnjenju ministarstava). No razvidno je da projekt ne može započeti prije početka ožujka u idealnom slučaju, jer zahtijeva i zapošljavanje osoba.  U Natječaju je uvjet da Projekt mora završiti do 30. lipnja, te da mora trajati 6 mjeseci, što jedno drugo isključuje, ili navodi da će se nekome isplatiti novac za vrijeme dok nije bio zaposlen, jer Ugovor nije postojao, a i tko će prihvatiti zaposlenje dok ne zna hoće li projekt opće biti prihvaćen, da bi mu se retroaktvno isplatila plaća.

Stoga je jedino rješenje da se spriječi pranje novaca poreznih obveznika da se sruši taj Javni natječaj, pa me zanima kome uputiti i što, žalbu, prigovor, ..... podnesak ????

Molim za promptnost, te unaprijed zahvaljujem na pojašnjenjima i savjetima!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija