Lea22 objavljeno: 8. siječanj 2018. objavljeno: 8. siječanj 2018. Prvo lijep pozdrav svima Znam da nije pravosudni ispit, ali javna nabava ima veze s pravom, a pošto moje pitanje nema veze s državnim stručnim ispitm, već polaganjem ispita za dobivanje certifikata iz javne nabave, ovdje bih postavila pitanje. Ako sam pogriješila u vezi mjesta teme, molim vas da mi premjestite temu. Jel tko bio u zadnje vrijeme na polaganju ispita iz javne nabave? Puno bi pomoglo ako bi znala primjere pitanja. Na edukaciji sam dobila samo jedan primjerak testa, i to iz 2016. Pa ako je netko bio, i voljan je pomoći ugasiti ovu moju trenutnu paniku, jer pišem u sljedeći četvrtak, a posao mi ovisi o tome. Hvala vam puno Citiraj
G-man odgovoreno: 16. siječanj 2018. odgovoreno: 16. siječanj 2018. Možda bude više sreće u ovom PDF-u. Citiraj
Tena O. odgovoreno: 4. studeni 2019. odgovoreno: 4. studeni 2019. Može i meni neki primjerak ispita? Citiraj
mpx odgovoreno: 1. veljača 2020. odgovoreno: 1. veljača 2020. Pozdrav. U bliskoj budućnosti ću polagati ispit za dobivanje certifikata javne nabave. Da li je tko isti polagao krajem ove godine ili početkom sljedeće? Molio bih dostavu primjera ispita. Unaprijed zahvalan! Citiraj
ESS odgovoreno: 22. travanj 2020. odgovoreno: 22. travanj 2020. Pozdrav, dali je moguće dobiti neki primjer ispita, hvalaaaa Lijep pozdrav! Citiraj
anaha1992 odgovoreno: 30. svibanj 2021. odgovoreno: 30. svibanj 2021. Pozdrav, ima li tko primjere pitanja iz ispita za dobivanje certifikata iz javne nabave? Uskoro idem polagati ispit, pa bih bila vrlo zahvalna ako bi netko mogao dostaviti primjere pitanja... Unaprijed hvala! LP Citiraj
matax00 odgovoreno: 19. srpanj 2021. odgovoreno: 19. srpanj 2021. Lijep pozdrav, također idem polagat ispit za dobivanje certifikata iz javne nabave. Bio bih vrlo zahvalan ako bi mi netko poslao primjere ispita. Hvala puno! Citiraj
Frida_7Zeleno odgovoreno: 9. rujan 2021. odgovoreno: 9. rujan 2021. Ima li netko ispitna pitanja za certifikat za javnu nabavu? Citiraj
GaricM. odgovoreno: 28. veljača 2022. odgovoreno: 28. veljača 2022. Pozdrav, molila bih ako je netko dobio primjer pitanja sa ispita iz javne nabave da posalje i meni. Unaprijed se zahvaljujem Citiraj
Anome odgovoreno: 14. ožujak 2022. odgovoreno: 14. ožujak 2022. Pozdrav, molila bih ako netko ima primjer pitanja sa ispita iz javne nabave da pošalje i meni. Unaprijed hvala! Citiraj
oblomir odgovoreno: 15. ožujak 2022. odgovoreno: 15. ožujak 2022. Pozdrav, molio bih ako netko ima primjer pitanja sa ispita iz javne nabave da pošalje i meni. Unaprijed hvala! Citiraj
Seta92 odgovoreno: 16. ožujak 2022. odgovoreno: 16. ožujak 2022. Pozdrav, također molim ako netko ima primjer pitanja sa ispita iz javne nabave da pošalje i meni. Unaprijed hvala! Citiraj
Iva_F01 odgovoreno: 5. svibanj 2022. odgovoreno: 5. svibanj 2022. Lijep pozdrav, ima li netko primjere ispitnih pitanja iz javne nabave? Ako ima bil abih zahvalna kada bi mi netko poslao! Hvala Citiraj
JelenaBH odgovoreno: 25. rujan 2022. odgovoreno: 25. rujan 2022. Lijep pozdrav svima u četvrtak polažem ispit za dobivanje certifikata iz javne nabave, no nisam nigdje našla niti jedan primjerak testa, pa ako je netko bio, i voljan je proslijediti koji primjerak ispita, bila bih vrlo zahvalna. Hvala vam puno Citiraj
nanmano odgovoreno: 12. listopad 2022. odgovoreno: 12. listopad 2022. (uređeno) Pozdrav svima, ima i netko možda primjere ispita za dobivanje certifikata iz javne nabave da je voljan proslijediti? Unaprijed hvala. Lijep pozdrav uređeno: 12. listopad 2022. od nanmano Citiraj
ARIELA 1912 odgovoreno: 19. listopad 2022. odgovoreno: 19. listopad 2022. Pozdrav, Da li je netko bio ovih dana na ispitu iz javne nabave i da ima pitanja koje je voljan prosljediti. Hvala unaprijed Citiraj
Marishka80 odgovoreno: 14. studeni 2022. odgovoreno: 14. studeni 2022. (uređeno) I ja polažem uskoro pa bih lijepo molila primjer ispita. Hvala unaprijed. uređeno: 14. studeni 2022. od Marishka80 Citiraj
ARIELA 1912 odgovoreno: 30. studeni 2022. odgovoreno: 30. studeni 2022. Pozdrav, Znam da nije mjesto ovdje za ovakvo pitanje, ali ne znam gdje pitati. Trebala bi informaciju kako se kreću plaće za certificiranog stručnjaka za javnu nabavu, okvirno. Hvala unaprijed. Citiraj
sneki33 odgovoreno: 15. ožujak 2023. odgovoreno: 15. ožujak 2023. Pozdrav, da li netko ima neki primjer pitanja za polaganje za certifikat iz javne nabave, hvala Citiraj
Mateo8 odgovoreno: 24. ožujak 2023. odgovoreno: 24. ožujak 2023. Pozdrav svima, obzirom da uskoro polažem ispit iz javne nabave, ima li tko noviju verziju jer ja imam iz 2018. godine, hvala i LP Citiraj
Mare21 odgovoreno: 4. svibanj 2023. odgovoreno: 4. svibanj 2023. Dragi svi, i ja polažem uskoro ispit pa bih vas zamolila ako imate da mi pošaljete ispit iz javne nabave. Citiraj
nsuper96 odgovoreno: 22. svibanj 2023. odgovoreno: 22. svibanj 2023. Pozdrav svima isto kao svi Vi moram uskoro pristupiti polaganju ispita te Vas molim da budete tako ljubazni i pošaljete mi primjerak ispita/više njih. Citiraj
TonkaGS odgovoreno: 1. rujan 2023. odgovoreno: 1. rujan 2023. Pozdrav svima, molila bih ako mi netko može poslati primjerak pitanja iz javne nabave ili skriptu po kojoj su učili.. Hvala puno Citiraj
nsuper96 odgovoreno: 1. rujan 2023. odgovoreno: 1. rujan 2023. @TonkaGS možeš i meni poslati molim te ako šta dobiješ Citiraj
kzid1988 odgovoreno: 27. rujan 2023. odgovoreno: 27. rujan 2023. Pozdrav, molila bih ako mi netko može poslati primjerak pitanja iz javne nabave ili skriptu po kojoj su učili. Hvala puno! Citiraj
senaa odgovoreno: 24. veljače odgovoreno: 24. veljače Dana 27. 09. 2023. u 11:35, kzid1988 je napisao: Pozdrav, molila bih ako mi netko može poslati primjerak pitanja iz javne nabave ili skriptu po kojoj su učili. Hvala puno! Da li ste uspjeli od nekoga dobiti pitanja? Ja idem iduću srijedu i uspjela sam naći samo iz 2011... Pozdrav, ako netko ima novija pitanja iz ispita javne nabave molila bih da mi pošalje... Citiraj
Lidija56 odgovoreno: 18. rujna odgovoreno: 18. rujna Pozdrav svima, molila bih, ako netko može poslati mi primjerke ispita iz javne nabave. Puno hvala unaprijed! Citiraj
Martinelia odgovoreno: 27. studenog odgovoreno: 27. studenog Pozdrav svma, lijepo Vas molim ako je netko dobio primjere pitanja za ispit iz jevna nabave da mi proslijedi. Hvala! Citiraj
sonja.75 odgovoreno: 2. prosinca odgovoreno: 2. prosinca Pozdrav, Molila bi ako netko ima pitanja iz ispita javne nabave ako ih može prosljediti, hvala unaprijed!!! Citiraj
Martinelia odgovoreno: petak u 08:59 odgovoreno: petak u 08:59 Dana 02. 12. 2024. u 21:12, sonja.75 je napisao: Pozdrav, Molila bi ako netko ima pitanja iz ispita javne nabave ako ih može prosljediti, hvala unaprijed!!! Nitko ovdje ne odgovara, znate li neku drugu grupu ili forum gdje se mogu naći primjeri pitanja? Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.