Jump to content

Specijalistički rad


Schindler

Preporučene objave

Pozdrav,

imam mali problem pa ako netko može pomoći. Uglavnom pisem jedan specijalistički rad na temu Oblici kaznenoga djela ubojstva. Sve od literature sto je dostupno sam nabavio , te sam od suda u Šibeniku i Splitu tražio da mi odobre uvide u Presude protiv Paravinje i Eija Mišića , no problem je taj što god kad pošaljem na pregled vraćaju mi rad je kao teorijski dio nije opravdan literaturom. Sve živo sam pretražio od pravnih časopisa do knjiga , međutim ništa ne nalazim, ovo mi je 5 takav rad koji pišem i nisam imao problem do sada. Pa moje pitanje zna li netko možda kakvu literaturu koja se tiče kvalifikacije kaznenog djela ubojstva? 

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uza navedeno, mogu spomenuti i Komentar KZ-a od Bačića i Pavlovića, te stručni članci naših sudaca sa VSRH-a (sutkinja Garačić, sudac Kos, Mrčela). Ako ste u prilici zaletjeti se do PF ZG, možda da pokušate u njihovoj Knjižnici (ili u Splitu).

Ako jezik nije problem, onda se preko googlea može doći i do zanimljivog štiva ako upišete "types of murder" ili "degrees of murder" ili "categories of murder", jedino pripazite na razlikovanje prema našem sustavu, pa to onda može poslužiti kao neki poredbeni prikaz sa drugim sustavima.

I svakako porazgovarajte sa mentorom, nelogično mi je da vam ne bi pomogao.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija