Jump to content

Molim pomoć!!


anonimno

Preporučene objave

Prijatelj je kupio mobitel na pretplatu i ugovor od 24mj.Međutim nije plaćao rn i isključili su ga te mu poslali veliki rn negdje u travnju ove godine.

15.07.dobio je opomenu pred utuženje na iznos od 2700 kn.

2000 kn je platio 14.09.

Prije 10 dana dobio je obavijest o ovrsi koja je napisana 23.09.06..Nazvao je operatera i ovi su rekli da je uplata proknjižena tek 20.09.06.i nije im jasno kako to odvjetnički ured nije imao evidentirano.Dug za tel iznosi oko 245 kn.

Nazvali smo odvjetnika i on je nonšalntno rekao da je dug sa kamata i njihovim prijedlogom za ovrhu te javnim bilježnikom oko 950 kn :-o ,i da ako se ne uplati u roku 3 dana 300 kn (kao na 3 rate),na to i dalje idu kamate a ovrha stoji i dalje :-? .

Sad nama nije jasno kako je to moguće,ako je dug plaćen (doduše ne u cijelosti)prije nego su oni napisali prijedlog za ovrhu.

Dali tu postoji nešto da to povuku...i kako skinuti te kamate?A danas je plaćen do kraja dug mobilnom operateru (260 kn sa kamatom).

help

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija