Jump to content

Olako skidanje objavljenih prijedloga


anonimno

Preporučene objave

Objavila sam 2 teme, isključivo u cilju savjeta i promicanja pravnih pitanja, kojima ovaj portal nije pridao po meni potrebnu važnost. Moderatori su to bez razloga i olako skinuli. Nije ni čudo što je Hrvatska na samom repu po pitanju slobode medija. Mišljenja sma da su restrikcije prečeste. Naravno, smatram ih opravdanim u slučaju kada se komentatori više ne bave pravom, ali objava je bila 100% pravnog sadržaja. Sramota!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

je napisao:

Moderatori su to bez razloga i olako skinuli. Nije ni čudo što je Hrvatska na samom repu po pitanju slobode medija.

 

Sramota!

 

A u cilju obrazovanja i upucivanja posjetitelja u cudnovati svijet interneta, obavijestavam vas da vam teme nisu obrisanae vec preseljene u odgovarajuci forum - Knjiga gostiju - kamo i pripadaju.

 

Moderatori najvise vremena provedu dovodeci forum u pristojno stanje i seljakajuci vase postove koje ostavljate gdje vam padne na pamet. Npr. prijedlog da otvorimo forum o parnicnom ostavljate u (sic!) prometnom pravu!

 

Ako vam je tako tesko prvo pogledati da li je tema obrisana pa tek tada protestirati, probajte barem iskoristiti pretrazivac na pocetnoj stranici. Mislim, kad vec stoji tamo....

 

Toliko o slobodi govora i sramoti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija