Jump to content

Prolazak kroz crveno svjetlo


drot13

Preporučene objave

prije 11 sati , dariosmoljan1@gmail.com je napisao:

Odlične teme, s obzirom da sam i ja osobno u istom problemu. Danas mi je došla "plava koverta"-prekršajni postupak, a radi se o tome, da me je prometni policajac "ulovio" sa kamerom kako prolazim kroz crveno,

e sad, da ja ne bih pametovao kako je bilo žuto, pa crveno ili je auto koje je bilo ispred mene, prošlo kroz žuto, a ja nisam stigao, pa me ulovilo crveno, stvarno je nebulozno pisat, međutim policajac u prometnoj

postaji mi je dao obrazac da popunim o vlasniku vozila i tko je vozilom upravljao tog dana i da je kazna po zakonu od 2000-5000kn, ali kad mi je rekao da uz to ide i 3mjeseca zabrane upravljanja vozilom, e onda mi je muka došla, platim ja to državi, ali zabrana upravljanja?! Policajac službenik je bio ok, rekao mi je da nemam nijednog kaznenog boda, nikad prekršajne prijave, čist ko suza, još i u školi radim, gdje prilikom zapošljavanja moramo biti bez ikakve mrlje. On će to poslati prekršajnom sucu i da očekujem opet plavu kovertu za koji mjesec, pa da tada napišem prigovor i njemu donesem. Kako sam već naveo, nije problem u plaćanju, već u oduzimanju vozačke, nisam baš pametan što da navedem u prigovoru osim da sam čist ko suza i kako sam već pročitao "da se kajem, da više nikad neću kroz crveno......" U nadi neke pametne ideje za prigovor unaprijed Vam se zahvaljujem.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Trebao si pitati čim ti je nešto došlo...

Kad ti sad dođe prekršajni nalog, žalit ćeš se po predlošku i nadati se najboljem. Uz priznanje, nekažnjavanost i dr. imaš šanse da ti ukinu zabranu, ali isto tako ima šanse i daju samo smanje.

Što se tiče posla, ovo ne utječe na posao u školi, tu nemaš brige.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Poštovani, interesira me samo jedna stvar. Da li kad dobijete prekršajni nalog (valjda se to tako zove), p.p. novčana kazna, 2 kaznena boda i koji mjesec zabrane upravljanja vozilom i naravno vi uložite prigovor na to, pa opet čekate x mjeseci rješenje na osnovu tog prigovora; da li za to vrijeme čekanja rješenja na prigovor koji ste uložili imate pravo upravljati motornim vozilom? Neznam da li sam bio jasan?!

Zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija