Jump to content

Može li me izbaciti?


moretto

Preporučene objave

Živim u kući moje pokojne bake.Kuća ima tri etaže(stana), i ja sam vlasnik 1/4 kuće. Ostale 3/4 su u vlasništvu bakinog brata.međutim, on je u posjedu darovnica na gornja dva kata koje nisu provedene, ali su potpisane od strane moje prabake 1984, prije njezine smrti.Kako on tvrdi, u tom slučaju ja bih bio suvlasnik 1/4 samo prizemne etaže, što iznosi 20 m2!! Kuća nije etažirana, a darovnice nisu provedene 20 godina nakon ostavinske...može li ih provesti, i šta je tada meni činiti? Unaprijed zahvaljujem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa ovako: Kuća je u cijelosti bila u vlasništvu prabake, koja je za života prepisala pola sinu, tj bratu moje bake.Nakon smrti prabake, u njenom je vlasništvu bila polovica kuće, koja se ostavinskom podjelila na moju baku i brata.tako je brat dobio 3/4, a baka 1/4.Ja sam njezin jedini nasljednik, i ta četvrtina je pripala meni.Međutim, bakin brat ima darovnice na gornje dvije etaže, potpisane od prabake prije smrti, a nije ih proveo, ni na ostavinskoj. Da li se one mogu provesti sada? Isto tako darovnice glase na"gornji kat kuće", a kuća nije etažirana.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija