Jump to content

goshe

Preporučene objave

Pozdrav svi,

Danas mi je na firmu za koju radim stigao dopis od komunalnog redarstva grada zagreba da sam 12.2.2018 ostavio vozilo na zelenoj povrsini koja se nalazi unutar zgrade u kojoj zivim. Znaci, cijela ta povrsina je izmedju cetiri zgrade koje su spojene gdje imamo 3 mala parkinga za oko 30 automobila. Jos bi mi bilo jasno da sam parkirao na malome travnjaku od nekih 20m2... Ispod prilazem sliku koju sam preuzeo sa zagrebackog geoportala; to je portal od gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove promet - znaci njihov... a i svi se nalaze zagreb.hr adresi gdje se moze provjeriti na interaktivnoj mapi sto je koja povrsina. Oznacio sam sve, kao  ste s vidi na slici, od travnjaka, igralista, staza, parkovne opreme (to su ova dva mala zelena kvadratica, a to su klupice) i vidi se da to mjesto ne spada pod javnu zelenu povrsinu nego je izbetonirano i izgleda kao parking.

Mislim da neki komunalni radnik zivi u zgradi i vec sam jednom prije 2 godine dobio "poruku" napisanu rukom da tu vise ne parkiram jer je to zelena povrsina i da cu dobiti kaznu od 700kn. Ovakvo ponasanje me jako smeta, jer nema dovoljno mjesta 40% vremena na regularnom parkingu a i ovaj je uvijek zauzet. Inace, sada sam bio sa sluzbenim autom, pa mozda doticni nije prepoznao jer nije bio moj uobicajeni auto ali opet, to nije javna povrsina. Molim vas za neki savjet ili upute sto napraviti... Cak mi nije problem otici direktno u ured iz kojeg je dosao ovaj dopis jer bi mozda tako prije rijesio problem ili to nije opcija i morat cu pisati zalbu i cekati njih? Za sad je samo stigao dopis u firmu da im jave ko je upravljao vozilom... 

Hvala svima unaprijed!!

 

fabrekoviceva parking.png

uređeno: od goshe
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija