humbroli objavljeno: 22. ožujak 2018. Dijeli objavljeno: 22. ožujak 2018. Imam zabranu upravljanja vozilima B kategorije. Dali mogu upravljati vozilima C kategorije, ako idem polagat za C kat ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 22. ožujak 2018. Dijeli odgovoreno: 22. ožujak 2018. Moći ćeš kad položiš. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
korisnik0102 odgovoreno: 27. ožujak 2018. Dijeli odgovoreno: 27. ožujak 2018. Pozdrav! Vrijedi li zabrana upravljanja B kategorijom od dana primitka Obaveznog prekršajnog naloga? Smijem li upravljati mopedom i traktorom ako imam zabranu upravljanja B kategorijom pošto su kategorije za moped i traktor dobivena polaganjem vozačkog za B kategoriju? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 27. ožujak 2018. Dijeli odgovoreno: 27. ožujak 2018. Mjera počinje vrijediti tek kad dođe posebna obavijest od policije. Ona dolazi kratko nakon pravomoćnosti prekršajnog naloga (ili presude, ako je uložena žalba na nalog), a do tada se normalno vozio bez ograničenja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
korisnik0102 odgovoreno: 27. ožujak 2018. Dijeli odgovoreno: 27. ožujak 2018. A vrijedi li zabrana upravljanja B kategorijom i za F, G, M kategorije? Hvala!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 27. ožujak 2018. Dijeli odgovoreno: 27. ožujak 2018. Zabrana vrijedi samo za onu kategoriju za koju je izrečena, ostalima upravljaš bez problema. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Saric21222 odgovoreno: 20. rujna Dijeli odgovoreno: 20. rujna Pozdrav meni je oduzeta vozačka dozvola za skroz moram ponovno na polaganje b kategorije ali te za 1 g mogu ići na polaganje dali ja mogu sada polagati za c kategoriju ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 21. rujna Dijeli odgovoreno: 21. rujna Ako ti je vozačka dozvola poništena, ne može ni jednu kategoriju ranije rješavati, moraš čekati da istekne zabrana polaganja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.