Jump to content

Prigovor na premjestanje vozila paukom


Fean

Preporučene objave

Pozdrav,

jučer su mi premjestili auto paukom i za to naplatili 500 kn + 300 kn kazne, pod razlog su naveli da nisam ostavio 3 metra izmedu svog vozila i najblize isprekidane crte.

Auto je bio parkiran u koloni uz rub kolnika u sliepoj ulici medu zgradama di se svi stanari parkiraju, u koloni je bilo jos najmanje 10 vozila od kojih osim mojeg ni jedno drugo nije bilo premjesteno. Ono sto me zanima je da li imam sanse sa zalbom s obzirom da moje vozilo nije ometalo protok prometa niti je bilo parkirano na nacin da ugrozava ostale sudionike u prometu te smatram da je premjestanje vozila bilo nepotrebno ( mogla je samo biti napisana kazna). Na to isto mjesto parkiram vec duze vremena i do sada nisam imao problema. Takoder bi zamolio da me se uputi u daljnji postupak zalbe ( gdje sto kako). Hvala 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imaš na ovom linku ukratko o prigovorima, što se tiče kazne, ali to što su bili i drugi nije opravdanje za tebe.

Što se tiče troška premještanja, piše ti na papiru koji si dobio na koji način se podnosi prigovor, ali oni će se vezati na tu prekršajnu kaznu i što se tiče njih, premještanje je opravdano.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija