Jump to content

odšteta


sirena999

Preporučene objave

Da vidim da li netko može riješiti ovu zavrzlamu.

Prije mjesec dana na cesti iznad gradilišta muž je imao tu 'sreću' da mu je kamenčić iz gume kamiona ispred sebe razbio šoferšajbu. Cesta je bila očajna puna pijeska, kamenčića i lokvi od kiše i to smo dokumentirali.

Nakon što su nas mjeseca dana vozali (ceste rijeka, rijeka promet, komunalno, osiguranje) dobili smo odgovor od izvođača gradilišta koji je kriv zato što nije čistio cestu - da je utvrđeno da se uz rub kolnika nalaze naslage pijeska ali da većih komada kamenja nije bilo, te da osim izjave oštećenog nikakvih drugih dokaza nije bilo, te da nisu odgovorni za nastalu štetu. 

Nažalost, očevid policije nemamo, samo izjavu šofera kamiona da su oni stvarno bilio tamo.

Osiguranje izvođača radova je odbilo naplatiti štetu jer kako nije bilo policije i nije izvršen očevid - zahtjev je pravno neosnovan. Nema veze što imamo hrpu slika i videa, izjavu šofera kamiona, suvozača oštećenog vozila.

Pravna služba je rekla da možemo uložiti prigovor na rješenje, pa vas lijepo pitam - što bih ja još trebala navesti u tom prigovoru, jer sve slike i izjave sam im već poslala.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija