Jump to content

Pao s Joint-om (Maloljetnik)


haja4220

Preporučene objave

Pozdrav trebam pomoc, zamoto djoks,torbu na ledja,spremam za skolu, izaso zapalit s frendom,stvorili se od nikud taman ga zapalio, pretresli nas oboje nista vise nisu nasli ,ni rizle ni filtera ,samo duvan, njega poslali doma mene u auto i u stanicu zvali mi roditelja, izvagali su cijelu djoju(spliff), 0.70g skupa s duvanom i filterom i rizlom, napisali ono neko izvjesce sta se dogodilo i kako, dali su 2 papira roditelju gdje stoji moj iskaz, eh sta sad, 17 mi je godina , kroz par mjeseci punim 18.,kako ce ovo utjecat na moj zivot/zaposljavanje dali to uopce ulazi u dosije, sta se desava?, kako ide taj cijeli postupak ako mi dodje poziv na sud,sta cu,kako da se vadim sta da kazem?,jel bi trebo dobit neku novcanu kaznu?,neki razgovor s socijalnom sluzbom?, takodjer su me ispitivali od koga sam to kupio naravno reko sam da sam to našao ispod klupe 2min prije nego sto su oni dosli i da sam zapalio iz znatizelje, eh sta dalje? malo ne kuzim zakon nisam upucen u to,nikad prije nisam bio ni priveden ni nista s plavcima nisam imo,treba mi detaljno objasnjenje sta ce se dogodit s obzirom na trenutnu situaciju. Hvala , Happy 4/20

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dobit ćete poziv na sud, otići ćete tamo i ponovit ćeš sve što si rekao policiji, pa će sud donijeti presudu.

S obzirom da si maloljetan, vjerojatno ćeš dobiti neku odgojnu mjeru (od čl. 67. Prekršajnog zakona, pa nadalje).

Vjerojatno će se tražiti i mišljenje centra za socijalnu skrb, pa ćeš proći i razgovor s njima.

To će ostati u prekršajnim evidencijama neko vrijeme, a u policijskim evidencijama trajno. Neće ti smetati za faks ili zaposlenje, osim eventualno za poslove za koje se radi sigurnosna provjera.

Uglavnom, ništa strašno ako se neće ponavljati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija