Jump to content
 1. Nida

  Nida

 • Similar Content

  • objavio dtr0501
   Pozdrav,
   molim savjet.
   Iz DORHa mi je dosla obavijest  o pocetku istrage te mogucnosti zalbe. Radi se o stjecanju koristi(materijalne) i krivotvorenje sluzbene isprave. Cifra je cca. 270 000kn. 
   Nikada do sad nisam kaznjavan.
   Bio sam na uvidu u pisarnicu i razlika u iznosu u dokumentu o istrazi te placenom racunu je 100 000kn.
    
   Sto da radim?
  • objavio IvanaIvanić
   Eeej, ovo objavljujem iz usluge za kolegu pa je li mi netko može reći što učiniti povodom ovog slučaja. 
   Naime, moj kolega je bio kod svog kolege u trenutku kada su trojica inspektora upalo u kuću njegovog kolege i u pepeljari našli zapaljeni joint i još sastrane pola grama. Odveli su njih dvojicu zajedno sa bratom od njegovog kolege u postaju i ispitali. Moj kolega nije znao za ovih pola grama. Njegov iskaz u postaji je bio da je uzeo taj joint iz pepeljare samovoljno i pušio te da ga njegov kolega na to nije tjerao. Zatim su na teret kolege mu stavili da ugrožava njegovo zdravlje, a brata nisi ni naveli kao svjedoka na sudu. Zatim na sudu je moj kolega promjenio iskaz i rekao da je joint njegov bio i da je to pušio vani i da to nitko od njih nije ni znao da je vani pušio, a da onih pola grama koje su našli nisu bili njegovi. U početku je bio samo svjedok, ali zbog promjene iskaza sada je optuženik. 
   Zanima me što može učiniti povodom ovoga. Što reći na idućem sudu, s time da je ovaj drugi iskaz rekao u namjeri da si spasi kolegu zbog terećenja da je ugrožavao njegovo zdravlje iako ga nije tjerao da puši joint? 
  • objavio otpisani1
   Pozz,
   Molim strucnjaka (specijalista) za kazneno pravo. Osoba treba imati od 30-35 godina, da "jos grize". Definicija da "jos grize" znaci da nije medijski eksponiran odvjetnik, koji nece birati predmete, nego ce se zaloziti za isti kao da je jucer zavrsio Pravni fakultet, a 30-35 godina treba imati samo zato jer treba biti upoznat sa naprednim poznavanjem informatičkih tehnologija, primjer jest što znači "propagacija signala", ponude molim na mail credotehnologije@gmail.com
  • objavio Ruby_Danderfluff
   Zakon nije nov, ali s obzirom da se primjenjuje od ulaska RH u EU, možda nisu svi svjesni beneficija koje donosi, pa ovdje možete pročitati izvorni tekst zakona:
   Zakon o novčanoj naknadi žrtvama kaznenih djela
   Naime, Republika Hrvatska, na načelima društvene solidarnosti, naknađuje štetu žrtvama koje su pretrpjele teške tjelesne ozljede i narušenje zdravlja kao posljedicu namjernih kaznenih djela nasilja.
   Naknada iznosi do najviše 35.000,00 kn za izgubljenu zaradu, do najviše 70.000,00 kn zbog smrti bliske osobe i do 5.000,00 kn za troškove pogreba.
  • objavio Nida
   Postovani,
   Moja ravnateljica je zabunom objavila na stranicama skole golu straznjicu jedne maloljetnice.
   Djevojcica se sagnula i ispala joj je straznjica, a ona je to objavila na stranicama skole, na slici je to u prvom planu i ne znam kako se dogodio taj propust.
    
   Ugly. Djeca su to primjetila i pocela su se jako rugati djevojcici, a pritom su djelili tu sliku.
    
   Net ko od roditelja je to prijavio pravobraniteljici za djecu i ona je nazvala ravnateljicu i jako se derala na nju i prijetila policijom i vijecem za elektronske medije i raznim kaznenim prijavima zbog obnazivanja maloljetnika.
   Nedugo nakon kontaktirala nas je i policija.
   Sto nam se sada moze dogoditi.
    
   Inace radi se o starijoj maloljetnici ima 13g, a njoj to me smeta.
 • Online korisnici×
×
 • Napravi novi...