Jump to content

Jdoo i poticaji


tina1984

Preporučene objave

Pozdrav svima

Kao nova u svemu tome imala bi par pitanja... 

Ne znam da li je netko nedavno otvarao ili otvara trgovinu zdrave prehrane... Ja bi je otvorila na području gdje bi bila dosta isplativa jer nema nicega takvoga u blizini od 50-tak km i vise... S obzirom da mi je blokada na racunu znam da samo jdoo dolazi u obzir, e sad mene zanima da li ja imam pravo trazit poticaje od hzz-a za samozaposljavanje s obzirom da sam u blokadi, ne znam kako oni gledaju na to?  

I drugo pitanje, ako mogu traziti poticaje, neki savjet kako napraviti cim bolji poslovni plan?  

Bilo bi odlicno ako netko ima iskustva sa otvaranjem ducana tog tipa da mi udjeli koji savjet  ?

Hvala na odgovorima ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prema kome su Vaša dugovanja? Mislim da HZZ ne bi rado dao poticaje nekome od koga se neće moći naplatiti ako propadne, tako da sve da i nema ograničenja u tom pogledu, sigurno niste u prednosti pri prihvatu poslovnog plana u odnosu na one koji nemaju dugove (nisam sigurna, no znam da morate dati izjave prema HZZ-u i bjanko zadužnicu).

Nisam u prodaji zdrave hrane, ali moram istaknuti da to što nema trgovine zdrave hrane u krugu 50 km ne znači automatski da je to dobra poslovna ideja. Možda takve trgovine nema zato što se to ne isplati. Moj savjet: uzmite si vremena, otplatite dugove na bilo koji način, ispitajte tržište bolje i krenite u posao s minimalnim troškovima. Možda web-shop? FB stranica? Testirajte vodu prije nego što skočite. Sretno!

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Naravno da necu skakati u nista, prvo provjeravam koje su mi opcije, za sada sam provela anketu za sebe na svom podrucju cisto da vidim razmisljanje ljudi... Postoji i varijanta da netko drugi otvori od rodbine pa da ipak na neki nacin ja sudjelujem u tome jer vec neko vrijeme proucavam to trziste na mom podrucju i imam neke ideje koje su ostvarive ali eto na zalost poslozilo se tako da kasnim sa kreditom... Zato sam i htjela provjeriti jos jednom jer znam da je tesko da ce hzz meni dati tako da cu morati vidjeti neku drugu varijantu... Hvala vam na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija