Jump to content

Problemi na radnom mjestu


Lavinia

Preporučene objave

Poštovani!

Od kada sam se zaposlila imam problema sa kolegama na poslu.Mirna sam osoba i posvećena poslu.Bez povoda i razloga o meni se izmišljaju laži i tračevi .Mnogi vjeruju svemu što čuju o meni i ignoriraju me.Čak se sa neistininom odlazi predpostavljenima.Još je gore ako se suprotstavim.Tada počnu kružiti priče da nekoga napadam.Pokušala sam to riješiti sa nadređenima,ali i tu nailazim na nerazumijevanje i smijuljenje.Zbog sve mi je neugodno i žao mi je kad me se za nešto lažno okrivi.Ponekad bih najradije izostala sa sastanaka gdje se okupe svi zaposlenici i osjećam strah.Jednu kolegicu sam i porukama zamolila da me ostavi na miru . Navela sam što je o meni govorila te napomenula sa se zbog toga nelagodno osjećam.Poslije sam čula da je te poruke čitala pred kolektivom.Da li je to kazneno djelo?Ne bih htjela podizati neke tužbe,ali više ne znam kako se nositi sa cijelom situacijom.

Pozdrav

uređeno: od Lavinia
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bome ste strpljivi! Nadam se da to nije ostavilo traga na vašem zdravlju.

Uglavnom, prilažem link na "kako s štiti dostojanstvo radnika", te na udrugu Mobing. Prema poslodavcu sve prigovore i zahtjeve za zaštitu slati isključivo pisanim putem; urudžbirati na urudžbenom ako ga imate ili slati poštom, preporučeno s povratnicom.

https://uprava.gov.hr/kako-se-stiti-dostojanstvo-radnika/13640

https://mobbing.hr/

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija