Jump to content

Problem sa ujakom


Maya78

Preporučene objave

Ovako radi se o centru za soc.skrb..naime Ujak s kojim Sam u kuci I koji me proslo ljeto snimao tajno polugolu i stavio na you tube, me prijavio centru za zanemarujem djecu ( dvije curice devet I sedam god) Sama Sam s njima...ja Sam u maminom djelu kuce I  to ga smeta iako je on zahtjevao od centra u Dr gradu da mi dodemo zivjet u Tu kucu ( dakle nije mene pitao vec centar da me nagovori) mislio je da cemo djelit ormare zajedno prat odjecu i jos toga pa Sam ja rekla ne..ima svoja pravila (ves masina se ukljucuje po noci I sl.)kojih se ja drzim...redovito odlazi na centar prijavljivat nesto..centar vrsi nadzor od 9 mj prosle god I sve je u redu!

Zanima me s obzirom da Sam ja bila na centru I sve to rekla a nitko to nije zapisao niti htio pomoc pod izlikom da nije njihovo...na razgovoru prvom u centru dosla Sam deset min ranije da bi gospoda dosla deset kasnije od termina I prvo pitala " Malo kasnimo?" A prvo pitanje na pocetku razgovore ( 5 god nakon razvoda..otac je vani ne pita za djecu) je bilo" iz kojeg ste se vi razloga udala?" Da li se mogu kome I Kako pozalit I da li imam pravo u uvid u spise? Zadnji put je moj Ujak bio na razgovoru u petak dan Kada se NE radi sa strankama..meni je cijela situacija Malo cudna najvise zato jer nitko nije nigdje zapisao nista sta Sam ja rekla. Da li ja mogu sluzbeno takvu izjavu dat I kome? Kako? Da Bude navedana I moja strana price jer vidim on salje sluzbeno dopisujem a Ono sto ja kazem nitko ni ne slusa.kome se obratiti? Da li centar netko nadgleda?

Hvala unaprijed

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kao što Vam savjetuje poštovana Wanksta, možete se obratiti nadležnom Ministarstvu, no, bilo bi bolje da se, prije toga, obratite pisanim putem navedenom CZSS, pa ako djelatnici CZSS ne reagiraju adekvatno i očituju se na Vaš pisani podnesak (moraju se očitovati na Vaš pisani podnesak), možete se žaliti na njihov rad i prijaviti ih nadležnom Ministarstvu..

uređeno: od Željac047
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 5 sati , Maya78 je napisao:

Hvala..kome se to predaje na kog treba glasiti I sta smijem navesti?

Kako vam je napisao poštovani Željac, prvo pošaljite podnesak centru gdje možete istaknuti svoje prigovore na rad centra (neljubaznost, nestručnost, neodgovorno ponašanje, ovisi što je bilo u vašem slučaju) pa ako to neće dovesti do rješavanja problema, obratite se sa podneskom direktno na ministarstvo socijalne politike sa tim sadržajem. Odgovor od ministarstva zna potrajati i do godinu dana.

Pišete institucijama, pa će se vaš spis prosljediti određenoj osobi.

uređeno: od Wanksta
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 4 sati , Wanksta je napisao:

Kako vam je napisao poštovani Željac, prvo pošaljite podnesak centru gdje možete istaknuti svoje prigovore na rad centra (neljubaznost, nestručnost, neodgovorno ponašanje, ovisi što je bilo u vašem slučaju)...

Oprostite, samo da Vas nadopunim ( nadodam), predstavku podnijeti na ruke ravnatelja CZSS..

uređeno: od Željac047
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija