Jump to content

Maltretiranje od strane stomatologa


miela

Preporučene objave

Šta učiniti kad za zubaricu radi jako loš protetičar?. Ona ima više protetičara, a mene zadesio taj stravično loš. Proteze preko Hzzo-a dane na naplatu u 7 mjesecu 2017 god 3 200 kn  Izrada proteza je krenula u 11mj jer sam čekala da rane od vađenja u 6 mjesecu zarastu i poravnaju se  Strpljivo sam čekala po savjetu zubarice koja ima privatnu praksu i ugovor sa Hzzo u lijepom exkluzivnom prostoru.

Izrađene u 12mj gornja  i donja parcijalna ne nosive. Nakon par mjeseci svakodnevnog podešavanja i rana u ustima pala je odluka da če se izrađivati nove proteze.

Da ne gnjavim sa detaljima i nove proteze izrađene u 3 mj, 2018  su nenosive. U tih sedam mjeseci dolazila sam zubarici 2-3 puta tjedno, nekad sa ranama u ustima, a nekad sa protezama u torbi.

Ovog časa nije mi jasno otkud tolika moja strpljivost.

Lijepo molim pravni  savjet koja su moja prava i odakle da počnem. Nakon tolikog maltretiranja , bolova, nejedenja .Zubarica je dala na naplatu novac u 7 mj prošle godine, a ja još uvijek nemam proteze. 

Ovo djeluje malo čudno, ali vjerujte istinito je.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Znate u čemu je problem? Što Vi morate dobiti ispravnu protezu, jer više nema natrag, ne možete vratiti zube koji su Vam izvađeni, stoga morate inzistirati kod Vaše zubarice sve dok Vam ne ishodi ispravnu protezu, to je njezin problem jer je uslugu naplatila. E sad, hoćete li to usmeno, pismeno, hoćete li angažirati odvjetnika, hoćete li pisati Hrvatskoj komori dentalne medicine i prijaviti njen nesavjestan rad, svakakve vrste pritiska mogu biti u pitanju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Trebala bi u ovom tjednu krenuti u istjerivanje pravde i mojih prava vezano za proteze. Nakon toliko maltretiranja stvarno je glupo da ne dobijem ispravne proteze.  Trebali bi snositi posljedice za neispravan rad , a ovdje je sve vezano i za zdravlje.

Lijepo molim koji je prvi korak---Hzzo ili komora ili nešto treče. Bojim se da ne napravim pogrešan korak.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija