Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Anonimno

Definicija javnog mjesta

Preporučene objave

Anonimno

 

Re: javni red i mir. Pomoć !

 

dodjite i trazite da vam se da zahtjev pa trazite rok za ocitovanje. predlozite svjedoke koji mogu posvjedociti da nije bilo glasno i to je sve.

trazite i suocenje sa susjedom ako treba.

 

preporuka je da barem zatrazite pravni savjet od odvjetnika za detalje

12:52 7/11/2006

 

Anonimno

 

 

javni red i mir. Pomoć !

 

Evo nekoliko pitanja koja mi stvaraju velike glavobolje posljednjih dana pa vas molim

da pomognete meni pravno neukom.

 

Dobio sam poziv da se javim na prekršajni sud kao okrivljenik po čkanku 13. ZOPPJRM. Prijavu je podnjela policijska postaja, ali nigdje ne piše na koji se događaj odnosi i od kojeg datuma. Pretpostavljam da bi to trebalo pisat ?

 

Jedini događaj zbog kojeg bi me mogli prijavit dogodio se prije 6-7 mjeseci kad je

moja rastrojena i emotivno nestabilna susjeda pozvala muriju jer se kod mene okupilo nekoliko ljudi koji su pričali i slušali tiho muziku. Ona to relativno često radi pa kad dođu murjaci nemogu utvrdit da se radi o remečenju jrm, ali ovaj put izgleda da su ipak prijavu napisali, iako meni nisu rekli da će to napravit. Također nisu nikoga zapisali da je bio u stanu osim mene .

 

I kaj sad da ja napravim ? Prema članku 13. odgovoran mogu bit samo ako remeti mir na javno mjestu , a mislim da stan to nije. Kaj mi predlažete kako bi bilo najbolje da se postavim na sudu ?

 

11:51 7/11/2006

 

 

 

Link to post
Podijeli na drugim stranicama
Prijavu je podnjela policijska postaja, ali nigdje ne piše na koji se događaj odnosi i od kojeg datuma. Pretpostavljam da bi to trebalo pisat ?

 

ne pise se to na pozivu... neki suci sa pozivom posalju preslik zahtjeva za pokretanje postupka, neki ne... nisu duzni slati, stvar dobre volje...ali kad dodjes tamo kazu ti tko, koga, zasto i kada.

 

 

Link to post
Podijeli na drugim stranicama×
×
  • Napravi novi...