Jump to content
 1. drot13

  drot13

 • Online korisnici

 • Slične teme

  • objavio: arisen
   Pozdrav svima,
   imam jedan problem koji možda nije toliko čest ali eto moje sreće da mene zadesi.
   Kupio sam stan u novogradnji koja nema zajedničko brojilo za struju. Naime, sva potrošnja od zgrade je spojena na moje brojilo (sva svjetla u zgradi, svjetlo ispred zgrade), a ostale susjede to naravno ne zanima i nikoga nije briga.
   Ima li možda netko savjet kako da to riješim?
  • objavio: Jazavac2005
   Postovani,
   Molim pomoc. Sestricna i ja zivimo u istoj kuci koja nije etazirana te je u postupku istoga, uselila je prije godinu dana s obitelji. Prikljucak struje je na mene i sestricna izbjegava platiti koliko je ukupna potrosnja po dogovorenom ugradenom kontrolnom brojilu te mi svaki mjesec prijeti ovrha zbod neplacenog dijelanjezine potrosnje. Na Elektri su mi rekli da nemam pravo iskljuciti struju jer je godinama postala korisnik. Na koji nacin mogu zahtijevati da pocne placati racun prema stvarnoj vlastitoj potrosnji? Sud izbjegavam,  ja nemam novaca niti za sud niti za novo brojilo jer je ovo moje. 
   Hvala unaprijed.
  • objavio: Bunich
   Pozdrav, znaci zanima me sljedece.
   Kupio sam gradevinsko zemljiste sa gotovim projektom i pravomocnom gradevinskom dozvolom( gradevinska je odobrena 2016)
   I sad na samoj granici moje i susjednje parcele je el.stup ,sljedeci  stup je preko ceste a zice prolaze tocno iznad mjesta na kojem se treba graditi kuca.
   Prodavatelji su mi rekli da je to sve rijeseno i da prije pocetka gradnje treba samo otici na  elektru i oni ce to premjestit.
   E ali sad kad je do toga doslo, na elektri mi uporno tvrde da to ide o mojem trosku!!
   Savjeti??
   Lijep pozdrav
    
  • objavio: vuk vucko
   dali imam kakvo pravo na neku naknadu sto preko moje privatne imovine prelaze drvene bandere i stubovi metalni dalekovoda,jer mi umanjuju vrednost zemljista i otezavaju radove na zemljistu
  • objavio: dmihovi5
   Trazim odvjetnika koji ima iskustva u rjesavanju problema uklanjanja 400kw dalekovoda s privatne parcele. Dalekovod je u Konjskom .
×
×
 • Napravi novi...