anonimno objavljeno: 7. studeni 2006. Dijeli objavljeno: 7. studeni 2006. Poštovanje, Imam d. firmu koja je zbog globalizacije i nelojalne konkurencije došla do velikih dugovanja cca. 300,000,00 kuna. Danas sam od javnog bilježnika dobio plavu kuvertu za jednu firmu kojoj sam dužan 7500 kuna. Nisam pametan kako se izvući ? Dali zatvotiri firmu ? Dali se žaliti na ovrhu, a nema zašto jer su ljudi stvarno fer obavili uslugu oglašavanja prema mojoj firmi ? Što napraviti, da ne odem u zatvor ??!! Ne bježim od svojih dugovanja i jako dobro znam da sam dužan i da to kad tad moram platiti. Molio bi nekog pravnika dobro potkovanog da me posavjetuje što napraviti. Zatvoriti firmu koja je u dugu ? Pobjeći iz zemlje na 10 godina ? Dakle stvarno nemam nikakvu nekretninu, nemam pokretninu. Dali ja mogu kao pravna osoba i odgovarati za dug za koji sam napravio ? I što na kraju unaj goru ruku se može desiti osobi kao meni koja nije ništa ukrala, zadužila se i nema novaca.Kako izbjeći zatvor ? Unaprijed hvala na ozbiljnim odgovorima. Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 15. studeni 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2006. podnesi zahtjev za stečaj prije no što bude kasno...ukoliko 300.000,00 kuna nije manjak na pologu stvar bi trebala teći više-manje glatko. naravno, potrebni su uredni knjigovodstveni papiri, uz malo sreće razuman stečajni upravitelj i to bi bilo to!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 15. studeni 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2006. dakle, obavezno stečaj čim prije to bolje!!! prethodni post je u pravu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gonzo odgovoreno: 17. studeni 2006. Dijeli odgovoreno: 17. studeni 2006. sretno! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.