anonimno objavljeno: 8. studeni 2006. Dijeli objavljeno: 8. studeni 2006. Kako da znam dali je svekrva ostavila nekakvu oporuku u korist svoje kćeri,Iako su se odrekle svog djela u korist mog muža, tako da mi brinemo za svekrvu,Dali mogu nekako provjerit dali su nešto iza naših leđa napravile? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 8. studeni 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2006. a tko je umro? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 9. studeni 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 9. studeni 2006. Nije niko umro,ali me zanima dali mogu provjerit da postoji nekakva oporuka?Jel ipak mi ulažemo u kuću i brinemo se za svekrvu i tako ćemo do kraja.Ona se odrekla svog djela u korist sina pa predpostavljam da se to nemože pobiti ili??????? :čekić: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.