Jump to content

stalan posao pa otlkaz


anonimno

Preporučene objave

DOBILA SAM STALAN UGOVOR U DRŽAVNOJ FIRMI,TE NAKON ŽALBE JEDNE OSOBE ZABRANJUJE MI SE RAD U ISTOJ BEZ MOJE GREŠKE.NADALJE TA OSOBA DOBIVA DRUGO RADNO MJESTO,A JA UGOVOR NA ODREĐENO,TE NA MOJE MJESTO DOLAZI SASVIM TREĆA OSOBA.MAJKA SAM DVOJE MALOLJETNE DJECE I RADIM ODREĐENO 5 GODINA I IMAM VISOKU STRUČNU SPREMU.MOLIM DA MI NETKO ODGOVORI ŠTO DALJE ! :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Gledam, citam i ne vjerujem svojim ocima ... prvo cemo Vas svi skupa lijepo zamoliti da ne V I C E T E, nego da pisete malim slovima.

 

Drugo, nije mi nikako jasan jedan detalj ... sami navodite kako ste dobili stalni ugovor u drzavnoj firmi, a potom Vam je zabranjen rad.

 

Trebalo je reagirati na tu odluku. Sada vec imate vise toga iza sebe, a s druge strane, postavlja se pitanje opravdanosti i te prve odluke. Sto je pisalo u tom rjesenju o - otkazu, sa kojim obrazlozenjem, te kada je to bilo ? Prije koliko vremena ?

 

Kada ste potpisali ugovor na odredjeno radno vrijeme ? Kako su Vam objasnili sve te (kadrovske) promjene ?

 

Znam da sada zvuci blesavo, ali o svemu ste trebali poceti razmisljati ali i odmah reagirati kada ste dobili vec prvo rjesenje (rjesenje o otkazu ili sto je to bilo vec ...).

 

Mozda Vam uz malo vise konkretnih detalja netko moze pomoci, ali s obzirom na ono sto ste napisali, bit ce dosta tesko, jer ste u medjuvremenu vec potpisali (ocito) cijeli niz dokumenata.

 

Za nepravilnosti, bez obzira na to sto radite u drzavnoj firmi, odgovorna je inspekcija rada (nadam se da ne radite bas u jednoj takvoj drzavnoj firmi). Ako su nepravilnosti ocite, lako dokazive, ni na koji nacin prouzrocene Vasom krivnjom, tada imate dosta otvorenih mogucnosti. Ali u suprotnom ...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija