Jump to content

prometni udes


ehinus

Preporučene objave

Pozdrav,

 

Prije dva mjeseca udario sam auto koji je čekao na semaforu (prva kiša, loše gume..) i ok...stanemo. ja mu dam policu osiguranja, prometnu...broj telefona da nazove kad bude mogao da to riješimo. Htio sam načiniti zapisnik ali nisam imao primjerak kod sebe a niti on..

Uglavnom od štete mu je bilo samo to da da mu je malo sa strane iskočio branik iz onih kopči...pregledali smo auto i sve ostalo je bil ok. 

E sad on je mene zvao tek nakon dva tjedna da bi mi ispričao kako su mu otišla vrata, lak ovo ono...uglavnom šteta cca 3000kn. 

Mislim u krajnjem slučaju platit će osiguranje...ali opet što nije odmah reagirao ako je šteta tolika.....i kako da ja sad budem siguran da je ta šteta od tog udesa a ne od nečeg drugog, prošlo je dva mjeseca od toga. ja udes priznajem ali toliku štetu ne.

sutra bi treao  osiguranje da mi poslikaju auto....da li da im dopustim nakon tolikog vrmenskog razmaka od udesa?

 

hvala

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Pozdrav

Njihov mi je odvjetnik poslao dopis gdje traži 2000kn( prvotno je tražio 3000kn) sa prilogom od jadranskog osiguranja na kojoj piše da je bio na procjeni mjesec dana nakon nesreće. uglavnom ja sa njemu dao policu osiguranja, zašto se nije naplatio sa te police? Ima li netko iskustva što mogu očekivati od suda? i što da tražim od njih ako im odlučim uplatiti tih 2000kn da ih skinem sa grbače ..... i da li da uopće odgovorim na dopis od odvjetnika?

 

ako netko ima kakvih iskustava sa ovakvim slučajevima doro bi mi došao kakav savjet...

 

 

 

hvala

uređeno: od ehinus
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija