Jump to content

Nezakonita ovrha


Michaellcmacha

Preporučene objave

Hpb me je blokirala i ovrsila 2014. Godine.  2016. U prosincu prodali su potraživanje b2 kapitalu,  međutim unatoc tomu hpb sve ovo vrijeme i ovog tekućeg mjeseca kolovoza 2018. Godine me uredno ovrsuje,  a u isto vrijeme b2 kapital me svakih nekoliko dana zove i traze od mene da napravimo otplatni plan...  Uglavnom zanima me da li me hpb ima pravo ovrsavati s obzirom da su mi poslali potvrdu da nemaju nikakvih potrazivanja od mene.  U kontaktu s a službenicima banke rekli su mi da ce unatoc tomu sto to "bas u nije u redu i dalje nastaviti s praksom da mi uredno svaki mjesec ovrsuju racun.  Na moj upit zbog cega i oni hpb i b2 kapital ne postupaju po ovršnom zakonu,  koji kaze ukoliko dođe do promjene vjerovnika,  da je vjerovnik koji je ustupio potraživanje drugim vjerovniku duzan obavijestiti FINA-u i podnijeti zahtjev za nastavak sprovođenja ovrhe od strane novog vjerovnika . Molim upućene da mi ukoliko znaju razjasne situaciju odnosno da me upute što da napravim jer moji dosadasnji podnesci vezano   uz navedeno... Hvala unaprijed

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 4 sati , Michaellcmacha je napisao:

Na moj upit zbog cega i oni hpb i b2 kapital ne postupaju po ovršnom zakonu,  koji kaze ukoliko dođe do promjene vjerovnika,  da je vjerovnik koji je ustupio potraživanje drugim vjerovniku duzan obavijestiti FINA-u i podnijeti zahtjev za nastavak sprovođenja ovrhe od strane novog vjerovnika .

Stanje Vam je ovakvo, jer se oni bez Vaše suglasnosti ne mogu upisati kao novi ovrhovoditelji. 

Tražite od suda obustavu postupka. Navedite da je davno došlo do ustupa tražbine novom ovrhovoditelju, a da Vi niste suglasni da novi ovrhovoditelj stupi na mjesto staroga ovrhovoditelja, jer se u međuvremenu redovno vrši protuzakonito naplata i to korist prvog ovrhovoditelja koji je ustupio svoj dug. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija