anonimno objavljeno: 9. studeni 2006. Dijeli objavljeno: 9. studeni 2006. Molim nekog da mi pomogne, gdje mogu skinuti sve zakone, ali da su "svježi" tj.sa svim izmjenama i dopunama??? Ne znam kako da si sve to posložim za učenje.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 9. studeni 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 9. studeni 2006. Dragi moji, šta nitko ne zna???? Pliz, hitno mi je. Zahvaljujem unaprijed. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 16. studeni 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 16. studeni 2006. ideš na DOWNLOAD od MARIJACHI i tamo imaš sve šta ti reba... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 23. studeni 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 23. studeni 2006. ne znam jel ti kasno, ali tek sam sad vidjela ukucaj u google zadnje promjene i izlistat će ti se sve pa onda na posao po izmjenama i dopunama Gppnet također ima nekih pročišćenih tekstova eto nadam se da sam bar malo pomogla Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.