Jump to content

Kz kradja


Aki_89

Preporučene objave

Ovako, kolegi je prije 3 i pol godine ukraden novcanik u diskoteci. Vec iduci dan je pocinitelj nađen, inace mladji punoljetnik. Kod njega je nadjeno 40 posto novaca od ukupne sume, i to je zapljenjeno. Radi se o cca 15 t kn. Dosada se nista nije dogodilo i covjek nije nista dobio. Sta da napravi? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nije tražio 15.000,00 kn natrag? I nije mu niti vraćeno? Pretpostavljam da je novac zaplijenjen kao dokaz u postupku. Ako je postupak okončan, oštećenik može postaviti zahtjev na broj predmeta pod kojim se vodio postupak, da mu zadržana sredstva budu vraćena jer više nisu potrebna radi dokazivanja u kaznenom postupku. Sudac koji je vodio taj predmet će dati nalog policiji da mu vrati navedena sredstva.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Najvjerojatnije je postupak još uvijek u tijeku, nije završio, ali to ne sprečava oštećenika da zatraži, naravno, uz potvrdu, povratak njegovih novčanih sredstava koja su dokaz u postupku, no, ipak sam mišljenja da će to malo teže ići ako postupak još  traje, a ista služe kao bitan dokaz u postupku...

Možda bi bilo najbolje da izvrši uvid u spis i da vidi u kojem stadiju je postupak...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija