anonimno objavljeno: 10. studeni 2006. objavljeno: 10. studeni 2006. Pozdrav svima, evo ljubazno molim nekoga BILO KOGA, da mi kaze kako se pise zalba. konkretno trebam napisati zalbu, JERBO su mi nakom 5 godina KRE..... iz zemljisnih knjiga odbili upisati stan, jer mi fali JEDAN papir! i eto sad imam 15 dana da napisem zalbu! A oni u IMALI CETIRI GODINE da mi jave da papir fali. i tako....prije negoli dobijem živčani slom, LJUDI DAJTE MI NEKI PRISTOJAN OBRAZAC ZA ZALBU!!!! iako bih ju ja najradije napisao slobodnim stilom! HVALA!! Citiraj
anonimno odgovoreno: 10. studeni 2006. Autor odgovoreno: 10. studeni 2006. slobodno piši svojim riječima, bitno je samo da se pozoveš na broj predmeta: Z-br/god. i da naznačiš da je to žalba. E da, i moraš platiti 250 kuna pristojbe Citiraj
anonimno odgovoreno: 13. studeni 2006. Autor odgovoreno: 13. studeni 2006. Ne pišite žalbu!!! Bit će vam odbijena, jer zahtjev niste uskladili sa izmjenama i dopunama Zakona o zemljišnim knjigama od srpnja 2004. i samo će te izgubiti vrijeme. Povucite papire, kompletirajte ih i podnesite novi zahtjev. Sada se zahtjevi za upis stanova rješavaju u roku od par mjeseci. Sretno! Citiraj
anonimno odgovoreno: 15. studeni 2006. Autor odgovoreno: 15. studeni 2006. Nema ti se smisla žaliti ako nisi sve podnijela. U zk su ti dosta stiničavi. Da si npr. sve podnijela ali si negdje falila jedno slovo nor. umjesto č staviš ć i to bi ti sigurno odbili. Možda se radi o dr. osobi.Znam iz iskustva. ZK prijedlog ocjenuje prema stanju u kakvom je bio prijedlog u trenutku kada je stigao prijedlog. I da sa žalbom podneseš nešto novo, to ti se ne bi uvažilo. Možeš jedino komplementirati dokumentaciju i onda tražiti upis ponovno!!! je napisao: Pozdrav svima, evo ljubazno molim nekoga BILO KOGA, da mi kaze kako se pise zalba. konkretno trebam napisati zalbu, JERBO su mi nakom 5 godina KRE..... iz zemljisnih knjiga odbili upisati stan, jer mi fali JEDAN papir! i eto sad imam 15 dana da napisem zalbu! A oni u IMALI CETIRI GODINE da mi jave da papir fali. i tako....prije negoli dobijem živčani slom, LJUDI DAJTE MI NEKI PRISTOJAN OBRAZAC ZA ZALBU!!!! iako bih ju ja najradije napisao slobodnim stilom! HVALA!! Citiraj
anonimno odgovoreno: 7. prosinac 2006. Autor odgovoreno: 7. prosinac 2006. Slažem se (iz vlastitog iskustva). Ako nedostaje kakva isprava (zemljišnoknjižni postupak je strogo formalne naravi) pogledajte u rješenju o odbijanju što nedostaje pa svakako pribavite. Nema smisla žaliti se. Ako ne stignete do tada i prođe rok za žalbu, onda ispočetka. Ali sada se stvari brže rješavaju i pohvala referentima; pogotovo imaju prioritet novije stvari (nije logično, ali tako je). Uglavnom, za dva mjeseca se rješavaju predmeti. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.