anonimno objavljeno: 11. studeni 2006. Dijeli objavljeno: 11. studeni 2006. Imam jedno pitanje. Planiram zatvoriti obrt nakon 10 mjeseci poslovanja. Naime, počeo bih odmah raditi u drugoj firmi. Problem je što imam nepodmirena dugovanja prema državi (zdrav. i mirov.) te me zanima kakav je postupak. Da li prvo moram sve podmiriti da bih mogao odjaviti obrt i da li mogu dobiti radnu knjižicu ako ne podmirim odmah sva dugovanja. Recimo da bih podmirio sve u roku od dva mjeseca. POstoji li kakav rok, ako uopće? Zahvaljujem na odgovorima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 11. studeni 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 11. studeni 2006. Možeš zatvoriti obrt bez obzira na dug. Za dug će se pobrinuti porezna uprava, ako nikako drugačije onda ovrhom na plaći. idi tamo i dogovori se. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 11. studeni 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 11. studeni 2006. slažem se sa ovim odgovorom,naime i sama sam bivši obrtnik i imala sam dugova (zdr. i mir.) ali sam bez problema zatvorila obrt i dobila radnu knjižicu i naknadno platila sva dugovanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 12. studeni 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 12. studeni 2006. Za dobiti radnu knjižicu sa upisanim stažom moraš platiti sva dugovanja prema HZMO8zdravstveno ih ne zanima kao ni 2.stup-ako ga imaš). bez uplatnice gdje se vidi da si sve plati(la) nema sređivanja radne knjižice.Ja zatvorio prošli tjedan Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.