Jump to content

Postupak promjene kućnog broja


n.e.s.

Preporučene objave

, G-man je napisao:

Trebalo bi na Katastru provjeriti osnovu promjene, ne može se tek tako neki referent samoinicijativno sjetiti "idem malo začiniti stvari".

26.10. je provedeno ponovno određivanje brojeva. Tu je bilo toliko kontradiktornih izjava da ih je teško ispričati. Sve se dešavalo na terenu, pri čemu su poslali opet iste službenice. U jednom su trenutku tvrdile da određeni broj postoji odavno u registru samo što je na pogrešnom objektu, a u drugom trenutku da će ga sada dodiieliti. Zatim tvrdnja da se prilikom ovakvog ispravka brojeva ne izdaju nova rješenja, a u drugom trenutku da ćemo dobiti nova rješenja. Zatim, da će jednoj kući dodijeliti jedan od postojećih brojeva iako ja tvrdim da ta kuća nema broja (suvlasnik sam pa znam)... itd. Zato molim ako mi netko može reći koji je postupak dodjele kućnog broja? Piše da treba podnijeti zahtjev i priložiti dokaz o vlasništvu - da li svi suvlasnici ili je dovoljno da samo jedan suvlasnik priloži dokaz o suvlasništvu? Može li kućni broj dobiti građevina koja je na čestici koja nije 1/1? Mora li kuća biti ucrtana da bi dobila broj, ako je građena prije 1968.?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija