Jump to content

Vlasništvo


Bura10

Preporučene objave

Dokazivanje vlasništva za koje postoji valjani dokument kupoprodajni ugovor sa svim bitnim točkama sastavljen od strane odvjetnika 1966 godine proveden u zemljišne knjige u vlasničkoj tužbi pobijen od strane tužene ,vještaka i njenih svjedoka . Zašto mi triba ugovor ili bilo koji dokument ako se može jednostavno pobiti sa svjedocima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tužba smetanje posjeda protiv men i oca koji je tokom suđenja preminio pa se nastavlja suđenje protiv svioh koji stječu pravo na očev dio.Otac mi je darovao dio kuće zajedno sa okućnicom na koj se nalazi sporni prolaz za koji susjeda tuži da je imala pravo prolaza prema usmenom dogovoru sa mojim pokojnim ocem što je on u potpunosti negirao na prvom ročišto isto je to rekao i meni.Budući da su moj pok.otac i suprug tužiteljice kupili zajedno zemljište od jednog vlasnika te su izvršili podjeliprema ugovoru u kojem nema spomena o prolazu več se izričito navodi da nema prijepora u vezi međašnika. Na izjavu svjedoka da je tužiteljica prolazila kako je ona navela od 1965 pa sve do zatvaranja prolaza prema izjavi tužiteljice bez dokaza na osnovu svjedočenja svjedoka 8 godina od događaja svi se redom sićaju kada je jučer bilo. Presuda u korist tužene  ista ima prilaz sa javne površine i drugi pristup u kojem je i sama suvlasnica vidljivo na prerisu moja parcela je k.č.3856/11 od tužiteljice je k.č.3856/12 a parcela na kojoj je pristup sa južne strane k.č.3856/1  pristup sa sjeverne strane preko javne površine k.č.2556/1 .Moja je parcela uknjižena u zemljišne knjige zajedno sa kućom ista je legalizirana. Ovrha koja je postala nedavno pravomoćna zahtjeva rušenje legalnog zida  prolaz preko terase a sve skupa je u vlasništvu moje supruge kojoj sam darovao svoj dio. Vlasnička tužba za smetanje vlasništva je isto izgubljena patrnica je vođean na isti način kao i posjedovna bez obzira što je tužiteljica ili u novom slučaju tužena u izjavi za uknjižbeno očitovanje potpisala da nema prihvača da smo ja i pokojni otac prav i jedini vlasnice predmetne nekrtenine bez bilo kojeg potraživanja.

Kupoprodajni ugovor 1966.pdf

Preris 22.08.2018.pdf

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija