Jump to content

Muke po nevjesti (molim vas pomozite)


anonimno

Preporučene objave

Molim Vas pomozite da razmrsim ovu situaciju u kojoj sam se nasla; udala sam se u obitelj u kojoj su 4 sina,3 sina su sa svojim familijama otisla zivjeti dalje a mi (moja familija-suprug,ja i djeca) smo ostali u obiteljskoj kuci u kojoj je i suprugova majka-udovica. Svatko zivi u svojoj samostalnoj cjelini.

Meni je prepustena uloga dohraniteljice a tu ulogu sam dobila a da me nitko nije pitao ni da li se slazem s tim ni kakvo je uopce moje misljenje o citavoj situaciji.

Ja sam tezi kronicni bolesnik i tako nesto ne bi doslo u obzir ni po jednom kriteriju (stres,tezi ficicki napori....) svekra je vec odavno pocela sa presingom i koristeci sve metode (prijetnje,viku,"ovo je moja kuca"....) nastoji me postaviti u ulogu koju su mi odredili.

Molim Vas sta da radim?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa npr da li mogu zvati socijalnog radnika da joj nadje nekog za "uzdrzavanje"- starica ima svoju mirovinu i pokretna je ali je opsjednuta ovim problemom u kojem ja ne zelim sudjelovati iz navedenih razloga (moram li se pravdati? jer sam dovedena i do tog nivoa-izvinite gospodo sto ne mogu izvrsiti nametnutu ulogu nevjeste magarice jer mi zdravlje popusta)

:sad:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vi i suprug stanite zajedno na loptu, objasnite ženi što ide što ne ide. Ali ne vikanjem, dajte joj priliku da argumentima obrazloži svoje postupke. U razgovor po potrebi uključite i ostale sinove, zaključke stavite na papir, potpišite svi zajedno što tko želi i u budućnosti neće biti nesuglasica. Ali bez razgovora i dogovora neće ići. Kako god teško izgledalo.

Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija