Jump to content

Poziv iz PU za prekoračenje brzine


Boris B.

Preporučene objave

Poštovani, pošto mi je auto na suprugu danas joj je stigla kazna, odnosno poziv iz policije da da indentitet vozača, za prekoračenje brzine. Supruga tada još nije vozila a ja gotovo sam siguran ne vozim 50 km iznad dozvoljene brzine Slavonskom avenijom. Ne mozemo se sjetiti tko je vozio tada jer je to bilo 5.12.2015godine. 

Koje su nam alternative sada?

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poslati njene i tvoje podatke (ali potpune, tj. ima i prezime, datum rođenja, OIB, adresu, broj vozačke dozvole) uz napomenu da vozilo koristite vas dvoje, ali zbog proteka vremena ne znate tko je baš tada upravljao.

Tada će vlasnica dobiti prekršajni nalog za nedavanje podataka na koji će pisati prigovor da je poslala podatke osoba koje koriste vozilo (zato su bitni potpuni podaci), a da zbog proteka vremena ne može sigurno reći tko je upravljao.

Sudovi imaju svakakvu praksu, ali u ovom slučaju mislim da bi bila oslobođena jer se radi o (pre)dugom vremenu od počinjenja prekršaja...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija