Jump to content

najbolji na testiranju za posao u državnoj službi


zastava

Preporučene objave

ured državne uprave raspisao natječaj za vss.provedena su tri kruga testiranja .zadnji je bio intervju.predsjednica komisije nakon intervjua izvjesti kandidata da nakon 3 kruga ima najbolje rezultate te da je dobio posao.nakon 2 sata ta ista predsjednica komisije na tel zove kandidata te mu saopćava da se predstojnik ureda neslaže da osoba koja ima najbolje rezultate testiranja dobije posao već druga osoba.

osoba a kojoj je rečeno da je dobila posao ima 10 bodova iz pisanog testiranja ,9,85 iz testa informaike i 10 bodova iz intervjua

osoba b ima 10 bodova iz testa ,10 bodova iz informatike i 9 bodova iz intervjua.

osoba a ima godinu dana iskustva na radnom mjestu za koje je sproveden natječaj dok osoba b nema radnog iskustva na tom radnom mjestu.

 

osoba a je temeljem tesiranja na prvom mjestu ali   sada se   pojavljuje predstojnica ureda koja ne prihvaća odluku komisije već želi da posao dobije osoba b.

 

očito seradi o koruptivnim djelima te molim što učiniti

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kad dobijete rješenje, možete se žaliti na njega ili pokrenuti upravni spor, možete komisiju i predstojnika ureda prijaviti državnom odvjetništvu radi osnovane sumnje u zlouporabu položaja i ovlasti, ako želite svjedočiti pred sudom o telefonskom razgovoru koji ste imali, i to su Vam otprilike opcije. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija