Nneno objavljeno: 2. prosinac 2018. Dijeli objavljeno: 2. prosinac 2018. Pozdrav svima. Zanima me moje pravo vezano za korištenje slike sa interneta sa mojim likom koja je korištena bez mog odobrenja u američkom časooisu? Hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 5. prosinac 2018. Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2018. Nisu tražili Vašu suglasnost? Tko je autor fotografije? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nneno odgovoreno: 7. prosinac 2018. Autor Dijeli odgovoreno: 7. prosinac 2018. Ne, nisu tražili suglasnost. Slučajno saznala za to. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 7. prosinac 2018. Dijeli odgovoreno: 7. prosinac 2018. A tko je autor fotografije? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.