Jump to content

ovrha


dklescik

Preporučene objave

Poštovani,

imala sam obrt . Nisam se uspjela naplatiti i obrt je ostao u dugovima. Blokirana sam neprekidno 2300 dana. Sa jednim od bivših poslovnih partenera imam sudsku nagodbu u kojoj se ne spominje moj muž.  Njih sam plaćala prema nagodbi sve do lane. Ta firma je pokrekuna tužbu za mene i mog muža tražeći da se moj muž ovrši i vraća moj dug prema nekim točakama obitejskog zakona.  Moj muž nije radio nikada u obrtu niti je imao ovlasti . Ja sam jedini vlasnik obrta. Ja trenutno ne radim, osim sezonskih poslova. Oni su treći na listi na Fini i traže naćin kako da se naplate. Da li je to moguće da mi ovrše muža' i ako je kako da se spasim od ovog jer ja nemam novaca za odvjetnike.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ovrha glasi na mene. Sve ovršne isprave su na mene i moj obrt koji je zatvoren 2011.  OVA TVRTKA IMA SUDSKU NAGODBU KOJA GLASI NA MENE .sudska nagodba je iz 2013.  Ovo je sad novi postupak gdje oni traže po obiteljskom zakonu da se i o ovrši. Ročište je zakazano za 9.1. za dokaz da se ga ovrši je zajedničko kučanstvo  i potvrda o braku, kako su naveli u tužbenom prijedlogu.- članak 36 obiteljskog zakona. Traže pola njegove plaće - sve što smatraju bračnom stečevinom i polovicu kuće koja glasi na mene.

uređeno: od dklescik
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija